O nama

Ko smo mi i kako radimo

Mi smo privatna predškolska ustanova, verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kapaciteta do 100 mališana uzrasta od 1 do 7 godina.

Vrtić se nalazi na opštini Voždovac u naselju Braće Jerković, na veoma pristupačnoj lokaciji povezanoj sa svim delovima grada. Objekat je u sklopu Sportskog centra SPORT EKO i prostire se na površini od 500 m², u prijatnom ambijentu sa prostranim dvorištem zaklonjenim od gužve, buke i saobraćaja.

Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, opremljen u skladu sa propisanim standardima i ispunjava sve tehničke i sanitarno-higijenske uslove. Bezbednost dece nam je na prvom mestu, tako da je objekat 24h pod video nadzorom i obezbeđenjem. Pored prostranih soba za boravak, vrtić poseduje učionicu za predškolsko obrazovanje i dodatne aktivnosti, fiskulturnu salu, sportske terene na otvorenom, kuhinju sa velikom trpezarijom, toalete prilagođene deci.

Planom i programom rada obuhvaćen je celokupan psiho-fizički razvoj dece, a naš stručan i pažljivo odabran kadar zalaže se za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama, kroz individualizovan pristup detetu. Mi propagiramo zdravo odrastanje u skladu sa prirodom deteta i trudimo se da deca uče kroz igru i što više borave na vazduhu uz fizičku aktivnost, sport i zabavu.

Naš cilj je da deci obezbedimo srećno i bezbrižno detinjstvo, pripremimo ih za dalje školovanje, a u isto vreme im pomognemo da razviju svoj potencijal kako bi izrasli u samostalne i sposobne ljude. Kod nas vlada prijatna i topla atmosfera, a prostor je ispunjen smehom. Zato, dodjite da uživamo u odrastanju, jer kod nas je kao u bajci!

Dobro došli!

 

Boravak

Boravak dece u vrtiću organizovan je kao poludnevni boravak od 7h do 12h i kao celodnevni boravak od  7h do 18h, svakim radnim danom.  Deca su raspoređena po grupama, podeljenim prema uzrastu:

  •  Jaslena grupa za decu uzrasta od 1 do 3 godine
  •  Mešovita grupa za decu uzrasta od 3 do 5,5 godina
  •  Predškolska grupa za decu uzrasta od 5,5 do 7 godina

Ishrana

Deci je tokom dana obezbeđeno 4 obroka: doručak, ručak i dve užine. Obroci su prilagođeni deci u saradnji sa ketering službom i sadrže sve one namirnice koje su potrebne za pravilan rast i razvoj. Ukoliko je Vaše dete na posebnom režimu ishrane, postoji mogućnost pripreme adekvatnih obroka.